Deze site is onder constructie.

Het goede blijft behouden en maken we nog beter. Vanaf medio juli kan elke burger in Nederland hier terecht voor het vragen en aanbieden van hulp. Interesse? Meld je alvast aan via het contactformulier >>

Ria zocht goede huishoudelijke hulp. Blijkt Viola ook héél gezellig te zijn.

Ik zoek hulp

Ik bied hulp aan

Hulp. Zorg. Persoonlijke aandacht.

Dat regelen we gewoon zelf!

Langer zelfstandig wonen. Zelfredzaamheid. Meer mantelzorg. Meer zelf betalen. Het zijn logische ontwikkelingen. Maar hoe logisch ook: je wilt liever niet afhankelijk zijn van thuiszorgorganisaties en overheden. Je wilt ook niet altijd een beroep doen op familie of vrijwilligers. Uiteindelijk wil je zelf bepalen wie je in huis haalt!

Lees meer Verberg tekst

Thuishulp organiseren we voortaan zelf! Op steeds meer plekken verschijnt Wijzelf. Een burgerinitiatief waarmee iedereen die hulp in huis nodig heeft dat eenvoudig zelf kan organiseren. Zonder bemoeienis van allerhande instanties. Gewoon van mens tot mens. In je eigen buurt. Betaalbaar en vertrouwd.

Wijzelf biedt een online platform dat in jouw gemeente of woonplaats vraag en aanbod bij elkaar brengt. In een veilige online omgeving vind je de thuishulp, aandacht of verzorging die je nodig hebt. Of het nou gaat om wassen, aankleden, huishoudelijk werk, tuinieren, een spelletje doen. Via Wijzelf vind je de juiste man of vrouw. Met wie je zelf afspraken maakt en een contract sluit. Alles wit, legaal en transparant.

Wijzelf draait op de kracht van burgers en inmiddels al op meerdere plaatsen. Samen met buren of bekenden kun je ook in jouw gemeente met Wijzelf Zorgcoöperatie starten. Dat is zo geregeld.

Wijzelf heeft geen winstoogmerk. Elke lokale Wijzelf is een coöperatie. En wordt bestuurd door vrijwilligers uit de betreffende stad of dorp. Zij houden toezicht op het online platform, waar alles goed geregeld is. Van de WA verzekering voor de aanbieders van thuishulp tot en met de betaling. De sociale ondernemers die Wijzelf hebben bedacht rekenen minimale kosten om het platform te kunnen laten draaien.

Ontdek meer op Wijzelf.nl en doe mee! Samen maken we thuishulp en zorg weer echt persoonlijk. Direct. Eerlijk. En houden we het ook nog eens betaalbaar.

Waar zitten we?

Doetinchem, Bronckhorst en Oude IJsselstreek
Teylingen, Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout
Delft
Etten-Leur, Sprundel, Sint Willebrord, Rucphen en Hoeven
Gouda, Waddinxveen en Moordrecht
Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals
Meppel
Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Leidschenveen
Zoetermeer en Benthuizen
Den Haag
Rotterdam Centrum

Nog geen Wijzelf in jouw woonplaats? Zelf oprichten kan snel en is eenvoudig met ons startpakket!

Vraag startpakket